Şehit Selçuk Demir Anaokulu
Alparslan Mahallesi, Huzur Sokak No3 Alaçam Merkez / SAMSUN

VİZYON

Yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren kendisine, ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren fikri, vicdanı ve irfanı hür sevgi,saygı ve hoşgörülü bireylerin yetişmesi için demokratik yönetim anlayışı içinde kendine güven duyan teknoloji araçlarını en verimli şekilde kullanan gelişim ve değişime açık yerel, ulusal ve uluslararası başarılar imza atan örnek bir kurum olabilmektir.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürk ilke ve İnkilaplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve Demokrasinin ilkelerine bağlı başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan milli ve evrensel kültür değerlerini benimseyen çevre sorunlarına duyarlı dürüst erdemli ahlaklı iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

Yarım gün sabah:07.30-12.30 Yarım gün öğlen:12.30-17.30

ALAÇAM İLÇE MERKEZİNDE